Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δεν αρκεί να μας στηρίζουν οι άλλοι. Εμείς πρέπει να βγούμε μπροστά να διεκδικήσουμε τα αιτήματά μας. Δυστυχώς σήμερα όλοι σας είχατε δουλειές. Κανένας σας δε μπόρεσε να έρθει στα μπλόκα των αγροτών. Δε νομίζω ότι τα Stage στη Λάρισα είναι ένας. Και ούτε πίστεψα ότι χθες δεν διάβασε κανένας εφημερίδες είτε δεν ενημερώθηκε από κάποιον συνάδελφο. Δεν είναι λοιπόν θέμα ενημέρωσης. και μη τα ρίχνετε σε άλλους. Κάνουμε προσπάθεια με κάθε μέσο να σας ενημερώσουμε. Αλλά δεν κοροϊδεύετε εμένα, τους εαυτούς σας πάτε να ξεγελάσετε. Συγχαρητήρια σε όλους σας, αν συνεχίσετε έτσι σίγουρα δεν θα δικαιωθείτε και το χειρότερο είναι ότι θα έχουν δίκαιο όλοι να μη μας παίρνουν στα σοβαρά. Θέλω να ρωτήσω εσάς που ψάχνετε δικαίωση πώς θα την πετύχετε; Ξυπνήστε. Όλοι στους δρόμους να διεκδικήσουμε αυτά που μας χρωστάνε.


Αποστόλης Σερδένης

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21.01.2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Stage Νομού Λάρισας συμπαραστέκεται στον αγώνα των αγροτών και καλεί όλους τους εργαζόμενους Stage να συμμετάσχουν το Σάββατο 23/01/2010 και ώρα 11:00 π.μ. στην κινητοποίηση των αγροτών στο Κόμβο της Νίκαιας.
Περαιτέρω, το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων περιλαμβάνει, σύμφωνα και με τον προγραμματισμό της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής (συνεδρίαση 15ης Ιανουαρίου):
Πανελλαδική 24ωρη απεργία την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, με ταυτόχρονη συγκέντρωση έξω από τη Βουλή
Τριήμερη πανελλαδική κινητοποίηση από 29-31/01/2010 έξω από τη Βουλή.
Συμμετοχή στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ για τις 10 Φεβρουαρίου.

Καλούνται όλοι οι εργαζόμενοι Stage να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ STAGE ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ